Gå til hovedinnhold

Ole Gunnar Moss

Ole Gunnar Moss

Alder: 31 år
Høyde: 188 cm
Nasjonalitet: Norge
Jobb: Lokfører
Tidligere klubber: Ytrebygda BBK

Hvorfor spille BLNO for Persbråten?

Etter at jeg flyttet til Oslo i 2007, fant jeg etterhvert mitt nye hjem i Persbråten. Jeg har vært innom mange klubber opp gjennom årene, og synes det vi har nå i Persbråten er helt unikt. Miljøet vi har i klubben og i laget er veldig bra. Jeg har kost meg veldig de siste årene sammen med spillerne som har vært med der, og liker også alle de nye ansiktene som har kommet før denne sesongen. Jeg er ganske aktiv i klubben også når jeg ikke er på parketten (eller det blå gulvet), så jeg gleder meg veldig til å se både klubbens og lagets utvikling gjennom sesongen og årene som kommer.

Coach om OG:

OG er definitivt en av bærebjelkene i vår BLNO-satsing. Han er en solid basketballspiller med lang fartstid og erfaring. OG har tidligere spilt i BLNO for 3B og er en av de mest allsidige spillerne i gruppa. Ikke til forkleinelse for hans basketballferdigheter eller nytteverdi på gulvet, men det er nok hans medmenneskelige kvaliteter jeg setter aller størst pris på. De som er så heldige å bli kjent med OG vet akkurat hva jeg mener – «han er en av få gjenlevende i en utdøende rase basketballspillere»: En spiller som bryr seg mer om kollektivet enn sin egen posisjon i gruppa – en som aldri klager (på noe som helst) – en som kommer med konstruktive innspill og som alltid har en positiv inngang til nye utfordringer. OG er rett og slett en hedersmann som alle i hele klubben respekterer og er glad i.

Jeg forventer at OG spiller på sine styrker i BLNO kommende sesong. Han må pushe seg selv og resten av gruppa på trening og i kamper. Defensivt må OG levere det jeg vet han kan og offensivt forventer jeg at han tar større ansvar og mer plass enn det han gjorde i 1M sesongen 2015-16. Vi trenger at OG tar lederansvar og sørger for at vi følger «Gameplan». I BLNO kan vi ikke ta oss råd til å slippe oss ned mentalt i kampsituasjoner – «da er løpet kjørt». Jeg forventer at OG forsterker dette budskapet i gruppa.

Jeg gleder meg til å se «kombinasjonen av konkurransemann, familiemann og hedersmann i BLNO»!