Gå til hovedinnhold

Jakob Lund Johannessen

Jakob Lund Johannessen

Alder: 19 år
Høyde: 180 cm
Nasjonalitet: Norge
Skole: Oslo Handelsgymnasium
Tidligere klubber: Persbråten Basketballklubb

Hvorfor spille BLNO for Pers:

Helt siden jeg var liten har jeg spilt basket i Persbråten. Vi er en hyggelig klubb hvor alle trenere, spillere og ledere går godt sammen. Jeg ønsker å utnytte hele mitt potensiale, og har hele tiden ett ønske om å forbedre meg. Det er ikke sikkert jeg får prøvd meg i BLNO denne sesongen, men jeg har et ønske om å prestere på et så høyt nivå at jeg kan det når vi kommer i gang med sesongen. Først må jeg bli skadefri. 

Coach om Jakob:

Jakob er en spennende ung spiller fra egen stall som denne sesongen vil få anledning til å være en del av 1M- og BLNO-gruppen i klubben. Han er nok mest aktuell for spill i 1M, men kan også få muligheter til å spille i BLNO etter hvert. Jakob er positiv, hardtarbeidende og «langt over middels interessert i basketball». I tillegg til å være spiller, er Jakob en kjemperesurs for klubben. Han bidrar som trener, styremedlem, ansvarlig for nettsiden samt mye mer. Jakob er rett og slett essensiell for klubben – for ham er det en selvfølge å stille opp når han blir bedt om det, men vi andre må bli flinkere til å gi ham ros og anerkjennelse for innsatsen han legger ned. «Jeg unner alle basketballklubber en Jakob, men er glad for at han velger å være hos oss».

Foreløpig er dessverre Jakob skadet og derfor forhindret fra å delta aktivt under treninger. Jeg forventer at han jobber seriøst med «rehab» og kommer seg tilbake på trening så raskt som mulig. Så snart han er helt restituert og klar til å trene skikkelig forventer jeg at han jobber hardt for å ta igjen «det tapte» etter en lang periode uten basketballspesifikk trening. Jeg forventer at han er villig til å jobbe med å forbedre sine ferdigheter og at han angriper de mulighetene som byr seg på seniornivå. Som coach forventer jeg at Jakob fremstår som et solid forbilde for de yngre spillerne og at han viderefører de felles planene vi jobber for å gjennomføre for klubbens lag.