KAFÉ-VAKT - INSTRUKS


Hva har vi av utstyr?

- Kokeplate

- Vannkoker

- Vaffeljern

- Pappkrus/servietter
(vi har en hel mengde liggende på metallskapet i materialrommet)


I kaféen selger vi:

- Kaffe/te

- Brus

- Frukt

         - Baguetter (m. ost/skinke pakket inn enkeltvis i plastfolie)

- Vafler (vaffelrøre leveres)

- Langpannekake (sjokoladekake/gulrotkake) ca 25 stk

 

Vi kan selge pølser, men dette skal avtales med arragementansvarlig på forhånd.


Kaféen rigges til oppe på tribunen.


Man bruker to av de høye bordene som disk, og to av de vanlige bordene benyttes som

avlastningsbord. Det finnes skjøteledning i materialrommet nede. Prislisten teipes

lettsynlig for kundene. Prislisten er laget i laminat og ligger i utstyrskassene vår. Husk

VIPPS plakater.

 

Søppelstativer under trappen og ved vaktboden vår trilles ut og settes ved utgangsdør og

i vestibylen. Tømmes underveis dersom de er fulle. Sorte søppelsekker ligger i

utstyrskassen vår.

 

Drikkefontenen opp på tribunen må ikke brukes som utslagsvask. Den går meget fort

tett. Benytt en vaskebøtte til skittent vann, mens man bruker en 5 liters vannkanne til

rent vann. Denne står nede i materialrommet. Bøtten tømmes i bøttekottet.

 

Det er lurt å tape litt aluminiumsfolie på bordet under vaffeljernet, da det kan bli litt søl

under steking. Vaffeljernet skal tørkes godt av etter endt arrangement. Dersom noe av

utstyret blir ødelagt må det gis beskjed til arragementansvarlig for arragementet, som

gir beskjed videre til arrangementsansvarlig i styret.

 

Myntkasse og kortautomat: Økonomiansvarlig har myntkassen og kortautomaten, og

denne vil overleveres til kafeansvarlig. Beholdningen telles opp før og etter kafeens

åpningstider. Dersom noen kvitteringer har blitt refundert underveis, skal disse ligge i

kassen og signeres med dato + signatur.

 

Ved levering av bidrag til kafeen, er det lurt å ha en avkrysningsliste for hva og hvem

som har levert. Ved dagens slutt noterer man hvor mye man har solgt i løpet av dagen,

da vi trenger å opparbeide noen erfaringstall for hvor mye vi har solgt.

 

Etter endt arrangement skal kafeen ryddes helt bort. Bord settes på plass og alt utstyr

skal rengjøres og settes tilbake i skapet på tribunen i de blanke. De i kafeen hjelper til å

rydde tribunene. Dersom det er sølt kaffe/brus skal dette tørkes opp.

 

Søppelet kastes i container bak skolen ned mot t-banen.


Alle garderober må sjekkes for søppel. Dersom søppelkassene er fulle kan de tømmes i

våre sorte søppelsekker. Ved «normalt» søppel kan det ligge til skolens vaskepersonale

kommer mandag morgen.