KAFÉ-VAKT - INSTRUKS
Hva har vi av utstyr?
- Kokeplate
- Vannkoker
- Vaffeljern
-
Pappkrus/servietter
(vi har en hel mengde liggende på metallskapet i materialrommet)
I kaféen selger vi:
- Kaffe/te
- Brus
- Frukt
- Baguetter (m. ost/skinke pakket inn enkeltvis i plastfolie)
- Vafler (vaffelrøre leveres)
- Langpannekake (sjokoladekake/gulrotkake) ca 25 stk
Vi kan selge pølser, men dette skal avtales med arragementansvarlig på forhånd.
Kaféen rigges til oppe på tribunen.
Man bruker to av de høye bordene som disk, og to av de vanlige bordene benyttes
som
avlastningsbord. Det finnes skjøteledning i materialrommet nede. Prislisten teipes
lettsynlig for kundene. Prislisten er laget i laminat og ligger i utstyrskassene vår. Husk
VIPPS plakater.
Søppelstativer under trappen og ved vaktboden vår trilles ut og settes ved utgangsdør og
i vestibylen. Tømmes underveis dersom de er fulle. Sorte søppelsekker ligger i
utstyrskassen vår.
Drikkefontenen opp på tribunen må ikke brukes som utslagsvask. Den går meget fort
tett. Benytt en vaskebøtte til skittent vann, mens man bruker en 5 liters vannkanne til
rent vann. Denne står nede i materialrommet. Bøtten tømmes i bøttekottet.
Det er lurt å tape litt aluminiumsfolie på bordet under vaffeljernet, da det kan bli litt søl
under steking. Vaffeljernet skal tørkes godt av etter endt arrangement. Dersom noe av
utstyret blir ødelagt må det gis beskjed til arragementansvarlig for arragementet, som
gir beskjed videre til arrangementsansvarlig i styret.
Myntkasse og kortautomat: Økonomiansvarlig har myntkassen og kortautomaten, og
denne vil overleveres til kafeansvarlig. Beholdningen telles opp før og etter kafeens
åpningstider. Dersom noen kvitteringer har blitt refundert underveis, skal disse ligge i
kassen og signeres med dato + signatur.
Ved levering av bidrag til kafeen, er det lurt å ha en avkrysningsliste for hva og hvem
som har levert. Ved dagens slutt noterer man hvor mye man har solgt i løpet av dagen,
da vi trenger å opparbeide noen erfaringstall for hvor mye vi har solgt.
Etter endt arrangement skal kafeen ryddes helt bort. Bord settes på plass og alt utstyr
skal rengjøres og settes tilbake i skapet på tribunen i de blanke. De i kafeen hjelper til å
rydde tribunene. Dersom det er sølt kaffe/brus skal dette tørkes opp.
Søppelet kastes i container bak skolen ned mot t-banen.
Alle
garderober må sjekkes for søppel. Dersom søppelkassene er fulle kan de tømmes i
våre sorte søppelsekker. Ved «normalt» søppel kan det ligge til skolens vaskepersonale
kommer mandag morgen.