Gå til hovedinnhold

Sesongen 2020/2021

Publiser kl 21:35 17.06.2020
Av: Jakob Lund Johannessen

Klubben er i gang med å planlegge neste sesong, oppstart av treninger og alt som følger med. Det er ikke så enkelt siden Oslo kommune har stengt for alt utleie og utlån av haller. Vi har fått en god del treningstid i hovedhallen vår, men vi trenger også flere lokasjoner. Vi er på saken. 

Klubben trenger også flere trenere. Vi er heldige og kan rekruttere fra vår egen spillerstall, men vi trenger også voksne og erfarne trenere. Hvis du kjenner noen som kan være interessert, be de ta kontakt med hovedtrener Ole Gunnar Moss på telefon 930 19 894 eller styreleder Siri Bogen 971 07 455. 

Siden 12. mars har det vært en travel tid for styremedlemmene våre. Det kan derfor være at alle henvendelser ikke er blitt besvart. Vi må bare beklage om vi ikke har fått svart alle. Vi er i gang igjen nå og håper å få svart alle som har henvendt seg til oss. 

Nettsidene og vår Facebook-side vil bli oppdatert, så snart vi har treningstider klare. God sommer til alle spillere, supportere og andre basketvenner land og strand rundt!