Gå til hovedinnhold

Bli med i trenerteamet vårt!

Publiser kl 10:30 04.07.2020
Av: Jakob Lund Johannessen

PBBK søker flere trenere!

Stadig flere barn og unge vil spille basketball hos oss. Vi søker derfor flere trenere. Liker du å jobbe med ivrige spillere som stadig ønsker å forbedre seg, ta kontakt med oss!

Vi tilbyr godtgjørelse avhengig av kompetanse og erfaring. Politiattest kreves.

Trenere i PBBK skal skape glede i all aktivitet og tilpasse treningen til den enkelte utøvers nivå og ferdigheter, ha fokus på mestring, positive tilbakemeldinger og både individuell og lagutvikling fordi de vet at det er det som skaper resultater. Trenere og ledere i PBBK er interessert i egen og klubbens utvikling og etterspør derfor tilbakemeldinger fra utøvere og foreldre og deltar i utviklings- og opplæringsaktiviteter fra NBBF.

Persbråten Basketballklubb (PBBK) er en klubb med gode sportslige resultater og solid økonomi. Klubben ligger i hjerte av Oslo, med flotte lokaler i Persbråten VGS ved Hovseter T-bane. Klubben har lange tradisjoner, lovende spillere og dyktige foreldre som en viktige støttespillere for lagene våre. Visjonen vår er å være "En basketfamilie som vinner sammen".

Har du lyst å bli med i vårt trenerteam, ta kontakt med hovedtrener Ole Gunnar Moss på 930 19 894 eller styreleder Siri Bogen på 971 07 455.